Vi har ikke egen kraftproduksjon og derfor har vi heller ingen interesse av høye strømpriser. Vår ambisjon er i stedet forutsigbarhet og lavest mulige strømkostnader over tid for våre kunder.

En ung bedrift med lang erfaring
GNP Energy har i dag 27 medarbeidere i Sandefjord. Mange av oss har lang erfaring fra kraftbransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og forvaltning av kraft til rådgivning og brukerstøtte. Hos oss finner du ingen heftige markedsbudsjetter og prangende lokaler. Vi har fokus på effektiv drift og lave kostnader. Vi skal være en kompetansebedrift som fokuserer på at våre medarbeidere skal utvikle seg både faglig og sosialt. Dette skaper trivsel og vekst.

Positivt og enkelt
Vi er en utfordrer, og det stilles høye krav til vår kontakt med deg som kunde. Vår ambisjon er å ha markedets beste kundeservice. Via e-post og telefon svarer vi kjapt, og som eksisterende kunde finner du også nyttig informasjon på Min side. Utfordringer tar vi på strak arm, og har vi gjort en feil retter vi den opp.

Delta i GNP Energy’s konkurranse og vinn Gratis Strøm i ett år


Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “GNP Energy – Få ett godt tilbud. Nå kan du melde deg på konkurranse og vinne gratis strøm i 1 år!”