DreamWell er et naturlig kosttilskudd utviklet for å redusere tretthet og utmattelse, slik at du får mer ut av nattesøvnen din. 

I DreamWell har våre produktutviklere kombinert de naturlige urtene sitronemlisse og lavendel, som begge har en lang tradisjon innen naturmedisin, med en håndfull essensielle B-vitaminer – samt de viktige mineralene sink og magnesium.

Mineraleme sink, magnesium og vitaminene B2, B3, B6 og B12 er alle livsnødvendige stoffer som kroppen din er helt avhengig av for å fungere som den skal.Kun 1 bestilling per person. Ved å bestille får du prøve DreamWell i 2 mnd for kun kr 199,-. Normal pris etter prøvepakken er kr 369,- (+ 29,- porto) pr.  annen måned. Det er ingen videre kjøpsforpliktelser. Gi oss enkelt beskjed innen fire uker etter mottak av pakken, dersom du ikke ønsker å motta flere forsendelser. Du må være over 18 for å bestille.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “DreamWell er et naturlig kosttilskudd utviklet for å redusere tretthet og utmattelse – NÅ 50% på første bestilling”